DUA TË INFORMOHEM PËR TË REJAT E KLIKEKSPOGROUP:

FARKËTAR I GJITHËPUSHTETSHËM I RISISË

KLIK EKSPO GROUP, POWERFUL BLACKSMITH OF NOVELTIES

28th TIRANA INTERNATIONAL FAIR

The 28th Tirana International Fair from 1st to 4th December 2022, will take place the Palace of Congresses, Tirana – Albania. As a UFI Approved Event, Tirana International Fair is organized under Klik Ekspo Group’s hallmark, leader of the professional trade exhibitions in Albania.

For our exhibitors, Tirana International Fair is not only the business temple to showcase products and technologies to a larger market encompassing the Western Balkans and the entire Peninsula, but a meeting point with trade visitors, representing governments, policymakers, industry leaders, consultants and industry experts, while being warmly welcomed by the Albanian hospitality spirit as well as the friendly government approaches to foreign investments and exporters.

This edition, the 28th Tirana International Fair, is shaped under the leitmotif “Think Global, Embrace Digital” as a response to the fast pace of the global
markets interweaving and becoming more cohesive by the day in the era of the meta-business and digitalization. 

We look forward to meeting you this December in Tirana!

KËTU SYTË!

Hovi i sektorit të mbrojtjes dhe sigurisë teksa kërkesat e Institucioneve shtetërore të Mbrojtjes dhe Sigurisë harkoheshin nën dritën e kritereve për reformim dhe standardizim, të pandara nga një mendësi dhe vizion global, nxiti KlikEkspoGroup të çelte një dritare mbi këtë industri me një expo-show unik e pararojë edhe për simotrat e mbarë Ballkanit ku evenimente të tilla ndërkombëtare për Mbrojtjen dhe Sigurinë, ende sot janë të rralla. Në biografinë e KlikEkspoGroup, Panairi për Mbrojtjen dhe Sigurinë, është ndër frontet bukurazi të latuara deri në imtësi, motërzimi shqiptar i evenimenteve botërore të mbrojtjes dhe sigurisë; për Vizitorin evenimenti kult që nuk shter së ngjalluri kureshtje, e për vetë pjesëmarrësit, vendas, të huaj, entitete private apo institucione shtetërore, një "demonstrim i fuqisë së të mirës" në të gjitha kahet.

FROM OUR BUSINESS HOMELAND, TOWARDS & THROUGHOUT GLOBAL MARKETS!

NGA ZEMRA E MOÇME E EVROPËS, DREJT TREGJEVE SFIDUESE GLOBALE

FROM OUR BUSINESS HOMELAND, TOWARDS & THROUGHOUT GLOBAL MARKETS!

ALBANIAN MILITARY EXHIBITION

Evente dhe matchmaking përmes Panairit Ndërkombëtar për Mbrojtjen dhe Sigurinë

Lexo Më Shumë

klikekspogroup

I vetmi organizator i Panaireve Ndërkombëtare të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare Lexo Më Shumë

FORMËSOJMË MUNDËSI

28th Tirana International Fair – UFI Approved Event, 1-4 December, 2022 

Lexo Më Shumë

ENERGY FULLSCREEN EXPO

Evente & Matchmaking në sektorin e Energjisë, Punëve Publike, Transport, Infrastrukturë, Telekomunikacion

Lexo Më Shumë

BUJQËSI & AGROBIZNES

Evente & Matchmaking në sektorin e Bujqësisë, Agropërpunimit, Bio dhe Slow-Food Lexo Më Shumë

TOURISM & LEISURE EXPO

Evente & Matchmaking në sektorin e Turizmit, Agriturizimit,

Lexo Më Shumë

ART & KULTURË

Evente & Projekte Kulturore, Trashëgimi, Traditë, Letërsi

Lexo Më Shumë

TEKSTIL & MODË

Evente & Matchmaking në fushën e Tekstilit, Modës, Fashion, Sfilata

Lexo Më Shumë

KNOW HOW & PORTFOLIO

Vështrim mbi partnerët dhe projektet ndërkombëtare

Lexo Më Shumë

QUOTES ABOUT OUR INTERNATIONAL FAIRS

On Trend

Popular Stories

How to get an online Casino No Deposit Bonus There are numerous no deposit casino tik tok video downloaders that offer no …

A board portal allows directors to view critical information and collaborate quickly. It eradicates the need to sort through emails and physical …

If you’re trying to find an anti-virus program that offers more than just virus protection, VIPRE ant-virus is a great choice. The …

sqSQ