DUA TË INFORMOHEM PËR TË REJAT E KLIKEKSPOGROUP:

FARKËTAR I GJITHËPUSHTETSHËM I RISISË

KLIK EKSPO GROUP, POWERFUL BLACKSMITH OF NOVELTIES

30th TIRANA INTERNATIONAL FAIR

Celebrating our 30th Anniversary, the Tirana International Fair, 6th to 9th November 2024, is set to be an unprecedented event in scale and scope, marking a new era of regional and European economic collaboration. This year’s edition will not only honor our rich legacy but also embrace the future, showcasing cross-border trade, finance, and innovation.

Cross-Border Trade: Bridging Markets, Expanding Horizons
Explore enhanced trade relationships within and beyond the Balkans.
Finance and Investment: Financing Future, Empowering Investors”
Engage in the Finance Pavilion with top investors and explore new funding opportunities.
Innovation: Shaping the Future, Today
Discover cutting-edge technologies reshaping industries.

… (more to come…)

KËTU SYTË!

Hovi i sektorit të mbrojtjes dhe sigurisë teksa kërkesat e Institucioneve shtetërore të Mbrojtjes dhe Sigurisë harkoheshin nën dritën e kritereve për reformim dhe standardizim, të pandara nga një mendësi dhe vizion global, nxiti KlikEkspoGroup të çelte një dritare mbi këtë industri me një expo-show unik e pararojë edhe për simotrat e mbarë Ballkanit ku evenimente të tilla ndërkombëtare për Mbrojtjen dhe Sigurinë, ende sot janë të rralla. Në biografinë e KlikEkspoGroup, Panairi për Mbrojtjen dhe Sigurinë, është ndër frontet bukurazi të latuara deri në imtësi, motërzimi shqiptar i evenimenteve botërore të mbrojtjes dhe sigurisë; për Vizitorin evenimenti kult që nuk shter së ngjalluri kureshtje, e për vetë pjesëmarrësit, vendas, të huaj, entitete private apo institucione shtetërore, një "demonstrim i fuqisë së të mirës" në të gjitha kahet.

FROM OUR BUSINESS HOMELAND, TOWARDS & THROUGHOUT GLOBAL MARKETS!

NGA ZEMRA E MOÇME E EVROPËS, DREJT TREGJEVE SFIDUESE GLOBALE

FROM OUR BUSINESS HOMELAND, TOWARDS & THROUGHOUT GLOBAL MARKETS!

ALBANIAN MILITARY EXHIBITION

Evente dhe matchmaking përmes Panairit Ndërkombëtar për Mbrojtjen dhe Sigurinë

Lexo Më Shumë

klikekspogroup

I vetmi organizator i Panaireve Ndërkombëtare të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare Lexo Më Shumë

FORMËSOJMË MUNDËSI

28th Tirana International Fair – UFI Approved Event, 1-4 December, 2022 

Lexo Më Shumë

ENERGY FULLSCREEN EXPO

Evente & Matchmaking në sektorin e Energjisë, Punëve Publike, Transport, Infrastrukturë, Telekomunikacion

Lexo Më Shumë

BUJQËSI & AGROBIZNES

Evente & Matchmaking në sektorin e Bujqësisë, Agropërpunimit, Bio dhe Slow-Food Lexo Më Shumë

TOURISM & LEISURE EXPO

Evente & Matchmaking në sektorin e Turizmit, Agriturizimit,

Lexo Më Shumë

ART & KULTURË

Evente & Projekte Kulturore, Trashëgimi, Traditë, Letërsi

Lexo Më Shumë

TEKSTIL & MODË

Evente & Matchmaking në fushën e Tekstilit, Modës, Fashion, Sfilata

Lexo Më Shumë

KNOW HOW & PORTFOLIO

Vështrim mbi partnerët dhe projektet ndërkombëtare

Lexo Më Shumë

QUOTES ABOUT OUR INTERNATIONAL FAIRS

On Trend

Popular Stories

Step into the heart of Tirana and unlock the door to a thriving real estate market at the Global Real eXtate Fair …

We are proud to present the AfterShow Report for the 29th edition of the International Fair of Tirana. 6-9 December, 2023. This …

List of participants at the 29th Tirana International Fair 6-9 December, 2023. For any additional info, please download the App TIF29 (for …

sqSQ