Blog

Take a break and read all about it

Uncategorized

29th TIRANA INTERNATIONAL FAIR

The 29th Tirana International Fair from 6 to 9 December 2023, will take place the Palace of Congresses, Tirana – Albania. As a UFI Approved Event, Tirana

Read More »
Uncategorized

SAHAEXPO2022

Klik Ekspo Group & Tirana International Fair, emërohet Përfaqësues Rajonal për Ballkanin Perëndimor dhe SEE për Saha Expo (me nënshkrimin e Kontratës mes palëve Klik

Read More »
en_USEN