CATALOGUE OF EXHIBITORS 2021

Take a break and read all about it

Shpërndaje postin

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

“One Balkan, Stronger Balkans”  – the slogan that sees the Western Balkans under a new and ampler perspective, considered as one socio-economic core that  once again is taking place in Albania, as a catalyst for changes and improvement in the Region.

 

You can find here the Catalogue of Exhibitors of 2021’s edition:

KATALOGU I EKSPOZUESVE

REGJISTROHU PËR LAJME TË REJA

Përditësohu me lajmet e reja mbi eventet e radhës, projekte, bashkëpunime

Lexo të tjera

Uncategorized

SAHAEXPO2022

Klik Ekspo Group & Tirana International Fair, emërohet Përfaqësues Rajonal për Ballkanin Perëndimor dhe SEE për Saha Expo (me nënshkrimin e Kontratës mes palëve Klik

Lexo Me Shume

SAHAEXPO2022

Klik Ekspo Group & Tirana International Fair, emërohet Përfaqësues Rajonal për Ballkanin Perëndimor dhe SEE për Saha Expo (me nënshkrimin e Kontratës mes palëve Klik

Lexo Më Shumë»
sqSQ