Blog

Take a break and read all about it

Uncategorized

SAHAEXPO2022

Klik Ekspo Group & Tirana International Fair, emërohet Përfaqësues Rajonal për Ballkanin Perëndimor dhe SEE për Saha Expo (me nënshkrimin e Kontratës mes palëve Klik

Read More »
Uncategorized

Turkish-Albanian B2B Meetings

Klik Ekspo Group, në bashkëpunim me Shoqatën e Eksportuesve të Elektro-Teknologjisë Turke [TET] dhe Ambasadën Turke në Tiranë, organizon në datën 16  Maj 2022, Misionin

Read More »
Uncategorized

POSTPONED

EVENT POSTPONED… We are honoured to invite you to participate in the BalkanVino& Food trade show, which will take place at the Palace of Congresses

Read More »
Uncategorized

CATALOGUE OF EXHIBITORS 2021

“One Balkan, Stronger Balkans”  – the slogan that sees the Western Balkans under a new and ampler perspective, considered as one socio-economic core that  once

Read More »
Uncategorized

TURKISH NATIONAL PARTICIPATION

Turkish National Participation at Tirana International Fair is organized under the care of ICOC – Istanbul Chamber of Commerce. Since its foundation in 1882, Istanbul

Read More »
en_USEN